Bedrijfsbezoek Chiaradia Exhibitions en Publistrada

marco Geen categorie

Op vrijdag 2 december 2016 waren de OvGS leden te gast bij Linda en Remo Chiaradia, zij namen ons mee door alle facetten van hun bedrijven doormiddel van een PowerPoint presentatie en rondleiding. 
Wij waren zeer onder de indruk van de complexiteit en de veelzijdigheid van de bedrijven. Een zeer creatief maar ook goed georganiseerd bedrijf met veel aandacht voor logistiek. Een enorme opslag en voorraad tot in ieder detail.

Remo is verantwoordelijk voor Exhibitions standbouw en hij en zijn team van 60 medewerkers bedienen hun klanten over alle continenten.

Linda verzorgt met Publistrada onder andere alle belettering en drukwerk voor de standbouw maar ook voor bedrijven uit de regio, denk daarbij aan bewegwijzering, gevelletters, autobelettering tot complete verlichte wanden met thema voor bedrijfspanden en stickers, folders, raamfolie enz.
60 jaar geleden werd de zaak gesticht door Oscar Chiaradia, de vader van Remo, die uitgroeide tot een toonaangevend bedrijf in de wereld van beurzen en tentoonstellingen, waar op piek momenten naast de vaste medewerkers  ook nog 30 tot 40 mensen extra worden ingehuurd. 

Linda en Remo hadden het goed georganiseerd en voor de innerlijke mens was er een drankje en lekker hapje, waarvoor dank namens de OvGS leden.