2018 – Innovatieprijs Beekdaelen

marco archief

Wie wint de Innovatieprijs Beekdaelen

Heeft u of uw onderneming zich het afgelopen jaar weten te onderscheiden door innovatief ondernemerschap? Meld u dan voor 14 mei aanstaande aan en weet maakt uw onderneming kans op de Innovatieprijs Beekdaelen.

Op 20 juni aanstaande reikt burgemeester Schmalschläger de Innovatieprijs Beekdaelen uit aan een ondernemer/onderneming die zich in 2017 wist te onderscheiden door innovatief ondernemerschap. In opmars naar de gemeente Beekdaelen wordt de nominatie vanaf dit jaar opengesteld voor álle innovatieve ondernemers in gemeenten Onderbanken, Nuth en Schinnen.
De prijs werd de afgelopen drie jaar uitgereikt aan ondernemers in de gemeente Nuth. De eerste innovatieprijs werd in 2014 gewonnen door NEW Energy Systems uit Schimmert, in 2015 opgevolgd door Bedi Vochttechniek, eveneens uit Schimmert. Het afgelopen jaar viel de eer ten deel aan Habets IndustrialComponents & Surface Technology uit Nuth.
De Innovatieprijs is een welverdiende blijk van waardering voor de ondernemers in de drie gemeenten, voor hun bijdrage aan de economische ontwikkelingen, de werkgelegenheid en de leefbaarheid van onze kernen. De prijs word in samenwerking georganiseerd met de ondernemersverenigingen uit de gemeenten Onderbanken, Nuth en Schinnen.
Inschrijven?

U bent ondernemer en wilt uw eigen bedrijf inschrijven?
Download  het inschrijfformulier  via www.beekdaelen.nl/innovatieprijs
U motiveert waarom uw bedrijf voor de prijs in aanmerking komt en stuurt de ingevulde vragenlijst uiterlijk vóór maandag 14 mei 2018 naar: innovatieprijs@beekdaelen.nl

U wilt een ondernemer/ bedrijf nomineren?
U motiveert waarom u vindt dat dit bedrijf voor de prijs in aanmerking komt en stuurt de ingevulde vragenlijst uiterlijk vóór maandag 14 mei 2018 naar: innovatieprijs@beekdaelen.nl
Een onafhankelijke jury beoordeelt de inzendingen vanuit diverse invalshoeken. Zoals: strategie, visie en ambitie, personeelsbeleid, maatschappelijk verantwoord ondernemen, financiële situatie, durf, daadkracht en doorzettingsvermogen. Wat onderscheidt uw bedrijf van de andere ondernemers? Alleen ondernemers en bedrijven die gevestigd zijn in de gemeenten Onderbanken, Nuth of Schinnen kunnen meedoen.

Selectieprocedure
Er worden door de jury uit alle inschrijvingen en nominaties drie ondernemers of bedrijven geselecteerd. Aan hen wordt gevraagd om in maximaal één uur tijd zichzelf te presenteren aan de juryleden in hun eigen bedrijf. De eerder genoemde invalshoeken moeten onderdeel van de presentatie zijn. De vorm van presentatie is echter geheel vrij.

Publiciteit
De drie genomineerden worden via de verschillende mediakanalen gepresenteerd. 
De bedrijven krijgen de kans zich via een videopresentatie te presenteren op de website van de gemeente, via interviews in de lokale en regionale weekbladen en via social media.